Home » Studie & advies

Studie & advies

Hoe gaan wij te werk?

  • Wij begeleiden onze klanten van A tot Z. Dit betekent dat we eerst ter plaatse gaan om een grondige analyse te maken van de behoeften en wensen van de klant en het gebouw, om zo de juiste installatie te adviseren.
  • In samenwerking met onze eigen studiedienst en tekenafdeling maken we vervolgens een offerte op, waarbij we steeds een compromis proberen te vinden tussen de eisen van de klant en zijn budget.
  • Wij kiezen resoluut voor kwaliteit en hebben hierdoor een toonaangevende reputatie opgebouwd in de commerciële en industriële sector, én in residentiële projecten.
  • Zo hebben wij al 25 jaar tevreden klanten.
Clima & Partners

Stap 1: analyse en offerte

In overleg met de klant, architect en/of studiebureau analyseren wij de wensen en eisen per project, en bieden wij uiteindelijk, na een eigen studie, de meest geschikte installatie aan. Zo zorgen wij voor een maximum aan comfort mét een professioneel energiebeheer en dus een zo hoog mogelijk rendement.

Clima & Partners

Stap 2: eigen studie

Clima & Partners beschikt over een eigen studiedienst met een team van ingenieurs die thuis zijn op alle vlakken van HVAC, dus zowel wat betreft ventilatie, koelen en verwarmen, warmtepompen, hydraulische installaties, als geothermische installaties. Hierdoor hebben we de kennis in huis om zelf de studie van een HVAC-installatie uit te voeren. Voor de klant is dit belangrijk want hierdoor kunnen we meedenken over zijn installatie en een aangepaste oplossing zoeken.

Stap 3: ontwerp & tekeningen

Onze studiedienst komt dankzij de samenwerking met onze partners tot de perfecte resultaten. We maken de bewuste keuze om uitsluitend met topmerken te werken. Aangezien de technologie heel complex is, en er een heel uitgebreide keuze op de markt bestaat, wordt het moeilijk om door de bomen het bos te zien … Onze studiedienst weet echter altijd en overal de gevoelige plekken te vinden, om zo de juiste techniek op de juiste plek te kunnen voorzien.

Clima & Partners heeft een eigen tekenafdeling die de ontwerpen van de studiedienst uitwerkt.

Stap 4: optimalisatie bestaande installaties

Naast de nieuwe projecten kunnen wij ook bestaande installaties optimaliseren en/of corrigeren. Ook installaties die niet door Clima & Partners werden geplaatst, komen hiervoor in aanmerking.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Onze experts geven u graag advies op basis van uw behoeften.

Vraag advies
Begeleiding van A tot Z
Eigen studiedienst en tekenafdeling
Installatie door gecertificeerde vakmannen
Uitsluitend topmerken
Service 24/7