Home » Over Clima & Partners

Over Clima & Partners

Clima & Partners

Over ons

Clima & Partners, totaalleverancier van HVAC met hoofdzetel in Wijnegem, werd opgericht in 2007 door zaakvoerder Olaf Reyntjens, en heeft een toonaangevende reputatie in zowel commerciële, industriële als residentiële projecten.

Na een grondige studie bieden we onze klanten  steeds de beste technische oplossing aan. Vervolgens brengen we, in combinatie met een perfecte coördinatie en opvolging, de meest complexe projecten tot een goed einde en binnen de vooropgestelde planning!

Nieuwe vestiging met Daikin showroom

Clima & Partners verhuisde eind 2017 naar een nieuwe en ruimere locatie in Wijnegem. Dit was nodig om de verschillende afdelingen binnen het bedrijf (studie en ontwerp, verkoop, montage, onderhoud en na-service, boekhouding) te kunnen huisvesten en de 80 werknemers te voorzien van een optimale werkomgeving. Met een magazijn dat plaats biedt aan meer dan 5000 onderdelen is een snelle levering en uitvoering van projecten dan ook gegarandeerd.

Professionals en particulieren kunnen sinds kort ook terecht in de nieuwe Daikin-showroom, waarin alle toestellen voor de particuliere en semi-industriële sector worden tentoongesteld.

Groothandel professional & particulier

Clima & Partners wil de professional maximaal van dienst zijn en fungeert daarom ook als toeleverancier voor bouwbedrijven. Installateurs van sanitair, centrale verwarming en elektriciteit kunnen er, eventueel samen met hun klant, terecht voor een verdere ontwikkeling en uiteindelijk ook afwerking van hun project.

Daarnaast kan de professional ook hulp krijgen bij de installatie van het HVAC-toestel. Bovendien is het ook mogelijk om enkel over te gaan tot de aankoop van losse toestellen.

Ook de particulier kan bij Clima & Partners terecht met zijn vragen, plannen of voor een offerte. Het bedrijf beschikt over een eigen studiedienst die steeds ten dienste staat van de klant en samen met hem op zoek gaat naar de meest geschikte oplossing voor een project.

Certificaten

Clima & partners en zijn medewerkers zijn houder van alle nodige certificaten en attesten. Dit volgens de Belgische en Europese normen gekoppeld aan de specifieke taak of opdracht welke wordt uitgeoefend.

  • Certificaat koeltechnisch bedrijf, Vlaamse Overheid
  • Certifaat VCA**
  • Certificaat van bekwaamheid airco-energiedeskundige
  • Certificaat koeltechnisch bedrijf, Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Visie

Door het kiezen voor een bewuste overnamestrategie van bedrijven in de HVAC-sector, beschikt Clima & Partners momenteel over een uitgebreid team van 80 medewerkers met vakkennis en specifieke vaardigheden en heeft hierdoor meer dan 25 jaar ervaring in huis.

Enkele mijlpalen:
* 2009 overname van De Decker Industries
* 2012 overname van GACSSolutions
* 2018 overname Inter Clima Wilrijk

In de toekomst wil Clima & Partners verder uitbreiden door eventuele overnames van HVAC-bedrijven. Dit met als doel om hoogkwalitatieve installaties af te leveren die voldoen aan de hedendaagse vraag én waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten die aan bod kunnen komen.
Uiteraard wordt dit alles ondersteund door een optimale dienst na verkoop.