Home » Oplossingen » Kantoren & bedrijven

Kantoren & bedrijven

Clima & Partners

Aangenaam werken in een comfortabel klimaat

In kantoren en werkplaatsen waar permanent wordt gewerkt, moet de klimaatinstallatie aan de hoogste normen voldoen. Daarom is hier een nauwkeurige regeling van temperatuur, relatieve vochtigheid en ventilatie een absolute noodzaak. In een beter werkklimaat verhoogt het prestatievermogen en vermindert het aantal afwezigen.

Een grondige studie zal telkens uitwijzen welke installatie er moet geplaatst worden. Er kan gewerkt worden met o.a. split airco systemen, VRV, VRV DX, warmtepompen (lucht/lucht of lucht/water).

Oplossingen van Daikin voor commerciële airconditioning

De oplossingen van Daikin voor commerciële airconditioning scheppen niet enkel het hele jaar door een aangename omgeving: om de energie-efficiëntie te optimaliseren, gebruiken ze duurzame energie uit de lucht, en helpen zo uw brandstofrekening te drukken en de CO2-emissie te verlagen.

Zij bieden het hele jaar door een comfortabel klimaat in uw kantoorruimte. Ongeacht hoe warm of hoe koud het buiten is, Daikin levert een schommelingsvrije, inverterbestuurde temperatuur. Dit helpt het energieverbruik te drukken met wel 30% (in vergelijking met een niet-inverterbestuurd systeem).

De reeks commerciële airconditioners van Daikin kan worden gecombineerd met verwarmings- en ventilatiesystemen, luchtgordijnen, koelinstallaties en warmwatervoorzieningen, om zo een integrale oplossing te creëren en optimale energie-efficiëntie te bereiken.

Krijg advies van onze experts

Heeft u interesse in onze oplossingen voor uw kantoren of bedrijf? Wij geven u graag meer informatie.

Vraag vrijblijvend advies