Home » Oplossingen » Industrieel

Industrieel

Door professionals voor professionals

Of het nu gaat om chillers, eenvoudige of zeer complexe splittoestelen of explosievrije uitrustingen, kwaliteit en efficiëntie wordt altijd gegarandeerd!

Het bewijs: de realisaties van Clima & Partners doorstaan zelfs de strengste normen van de petrochemie en de medische sector. Tenslotte is klimaat op die plaatsen meer dan het creëren van een aangename sfeer. Het is gewoon van vitaal belang!

Clima & Partners zoekt steeds naar de meest energiezuinige en dus ook milieuvriendelijke oplossing. Bovendien wordt er veel zorg besteed aan het herwinnen van energie: warmterecuperatie bij grote vermogens is een must want die vrijgekomen warmte kan energie-efficiënter (her)benut worden.

Aangepaste oplossingen voor elke industrie

Bij de industriële toepassingen wordt meestal geopteerd voor koelwatermachines, of de zogenaamde chillers, die onder de strengste normen worden geselecteerd. Deze machines kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd, met o.a. zuig-, schroef-, of centrifugale compressoren. De bijbehorende condensors zijn leverbaar in verschillende geluidsniveaus en coatings.

Een grondige studie zal telkens uitwijzen welke installatie er moet geplaatst worden (koeltorens, ijswatermachines, industriële ventilatie).

Krijg advies van onze experts

Heeft u interesse in onze industriële oplossingen? Wij geven u graag meer informatie.

Vraag vrijblijvend advies