Home » Oplossingen » Hotels

Hotels

Tot rust komen in een aangenaam klimaat

Gasten in stijl laten genieten is uiteraard een streefdoel van elk hotel. Het binnenklimaat van de hotelkamers en gemeenschappelijke ruimten hebben een belangrijke invloed op het comfort van de gasten die in het hotel verblijven. Dit is iets waarin wij u tegemoet kunnen komen door te zorgen voor een optimale luchtbehandeling.

Om het uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken, streven we hierbij naar licht, lucht en ruimte.

Slim energiebeheer voor ultieme controle

Dit geldt voor zowel gasten als hoteleigenaars. De gasten hebben immers de individuele mogelijkheid om het klimaat naar wens aan te passen, zodat zij steeds in de aangenaamste atmosfeer kunnen vertoeven. Anderzijds beschikt de eigenaar over volledige controle van het verbruik. De installatie kan namelijk uitgerust worden met een intelligente controller waardoor u het systeem kan beheren en aanpassen, bv. wanneer de kamers leeg zijn. Er bestaat een uitgebreid gamma aan mogelijkheden om zo gericht mogelijk in te spelen op elke situatie. Zo heeft de eigenaar de absolute controle over alle exploitatiekosten en het ecologische impact.

Aangepast systeem voor elke ruimte

Een hotel beoefent verschillende bezigheden in verschillende ruimten, elk met hun specifieke atmosfeer. Het restaurant zal bv. een heel andere sfeer uitstralen dan het zwembad en een werkruimte zal lang niet de gezelligheid hebben van een lounge…

U kan beschikken over een integraal, fluisterstil en tochtvrij systeem om elke gewenste atmosfeer te creëren, in de beste omstandigheden. Bovendien kan er warmte worden teruggewonnen via modules, zodat o.a. bij koeling de onttrokken warmte gerecupereerd en herbruikt kan worden.

Een grondige studie zal telkens uitwijzen welke installatie er moet geplaatst worden. Vervolgens kan er gewerkt worden met o.a. split airco systemen, VRV, VRV DX, warmtepompen (lucht/lucht of lucht/water).

Krijg advies van onze experts

Heeft u interesse in onze oplossingen voor hotels? Wij geven u graag meer informatie.

Vraag vrijblijvend advies